Mi az a coaching?

Általában egy több alkalmas beszélgetéssorozat, melynek során hozol egy élethelyzetet vagy egy fontos célt, én pedig támogatlak abban a folyamatban, hogy megtaláld a saját magad megoldását. Mint egy kirakódarab - hidat képezve különböző szereplők, vagy épp saját belső folyamatok között - abban tudok segíteni, hogy más-más távolságból és irányból is megvilágítva az adott szituációt, kihívást elkezdjük felfedezni a különböző megoldási lehetőségeket, erőforrásokat, belső értékeket, a saját válaszaidat megtalálni. Egy másik nézőpontot adni, amit akkor nem biztos, hogy észre tudunk venni, mikor éppen el vagyunk akadva, nehézségünk adódik, benne vagyunk a szituációban. Majd ezután célokat kitűzni és elindulni megvalósítani az igazi vágyaidat. Hiszem, hogy mindenkiben ott van a megoldás, csak elő kell varázsolni azt. Néha nehéz elfogadnunk, hogy mi saját magunk okoztuk azt a szituációt, amiben éppen vagyunk. És pontosan ezért nem külső dolgokban kell a megoldást keresnünk, hanem saját magunkban. Van olyan terület, aminek feloldásához többször is vissza kell térni.

Keressük meg együtt a kirakó hiányzó darabjait a teljes képhez!


Sok minden befolyásol minket, ami miatt nem látjuk feltétlenül a következő lépést, nem tudunk kilépni egy ismétlődő helyzetből: félelmek, téves hiedelemrendszerek, esetleges sérülések, családi minták, érzelmi és fizikail blokkok, ezek mind visszahúznak minket, távol tartanak a megoldástól.

Célom, hogy segítsek visszatalálni igazi önvalódhoz, meghallani és ráébredni arra, hogy valóban mit szeretnél, mi a Te megoldásod és ehhez mire van szükséged egy teljesebb élet megéléséhez.

Ez egy olyan önismereti utazás, amin támogatlak és kísérlek téged, viszont az áttörő eredményhez szükségünk lesz az elköteleződésedre és aktív, kitartó munkádra is, hogy közelebb kerülj céljaid megvalósításához!  Lehet bármilyen életterülethez kapcsolódó ez az elakadás, például emberi kapcsolatok, karrier, párkapcsolat, egészség, személyes és lelki fejlődés.

Kinek ajánlom az életvezetési coachingot?

  • Aki szeretné az életét egyensúlyba hozni, irányba állítani, belső harmóniát megteremteni,
  • Aki azt érzi, szeretne még többet kihozni magából, de nem tudja, hogyan, merre induljon el,
  • Aki azt érzi, hogy valamelyik életterületen elakadt és nem találja a számára megfelelő megoldást, nem látja a lehetőségeket, úgy érzi, már mindent megpróbált,
  • Aki valamiért nem olyan életet él, amilyet szeretne és ezen változtatna,
  • Aki szeretne egy tudatosabb életet élni, fejlődni önismeret terén.