Rólam

Szeretettel üdvözöllek a honlapomon!

Több mint 15 éve, egy egészségügyi probléma kapcsán kezdtem el intenzívebben tanulmányozni a betegségek lelki hátterét. Annyit tudtam, hogy változtatnom kell az akkori életemen, mert nem éreztem jól magam, nem voltam boldog. Önismereti és önfejlesztő könyvek olvasásával kezdtem, ami elég hamar elvezetett ahhoz a felismeréshez, hogy ha teljesebb életet szeretnék élni, akkor fel kell dolgoznom és felülírnom a hozott mintákat, hiedelmeket, sérüléseket. Ezzel az elhatározással az életem teljes fordulatot vett. Minden vágyam az volt, megértsem, hogyan működöm, mi a gyökere az életemben jelentkező helyzeteknek, blokkoknak, félelmeknek és hogyan tudom feloldani ezeket. Olyan volt, mintha kívülről befelé haladva rétegeket hántanék le magamról. Az évek alatt számos módszert, terápiát kipróbáltam, úgy, mint családállítás, meditáció, jóga, kineziológia, célállítás, coaching, energetikai kezelések, asztrológia, és néhányat el is sajátítottam ezek közül. Úgy gondolom, hogy ez egy életre szóló, folyamatos tanulási és fejlődési út, ahol mindig más szinten tapasztaljuk a kihívásokat. Végzettségemet tekintve közgazdász vagyok és HR területen helyezkedtem el, biztos voltam benne, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni és segíteni nekik megtalálni azt, amire igazán vágynak, melyet lassan 10 éves szakmai tapasztalattal teszek. Azonban kizárólag az irodai munka nem jelentett számomra maximális kiteljesedést. Leginkább az inspirál, hogy hidat képezzek, segítsek az embereknek újra önmagukhoz kapcsolódni, megérteni helyzeteket, megtalálni a következő lépést és az ehhez szükséges erőt.

Célom, hogy az elsajátított eszközök, tudás segítségével holisztikus lehetőséget nyújtsak, motiváljak és támogassak mindenkit, aki nyitott a fejlődésre és változásra.

Hiszem, hogy minden már kezdettől fogva bennünk van, csak el kell tudnunk jutni önmagunkhoz és újra tudatossá válni rá.

Visszajelzések:

Rita:
„5 alkalmas coaching ülésen vettem részt Reninél 2017-ben. Régóta változatlan formában fennálló élethelyzeti problémákkal érkeztem hozzá. Már az első alkalommal nekivágtunk a munkának, új életcélokat fogalmaztunk meg. A káoszban sokszor nem látjuk meg a az új lehetőségeket, de az alkalmak során minden életterületre olyan segítséget kaptam ami teljesen új megvilágításba helyezte a dolgokat és új irányt adott az életem alakulásának. Új lehetőségeket tárultak fel előttem és sokkal jobban ráláttam arra is, hogy mire vágyom igazán, és hogy a célok felé vezető úton milyen lépéseket kell tennem. Nagyon örülök, hogy Reni segítségével sikerült elindulnom egy új úton, nagyon hálás vagyok neki érte és ez úton is köszönöm! ❤️”
Kristóf:
„Ritka érték manapság az a harmónia és intelligencia, ami belőled sugárzik, Reni! Nagy ajándék ez a környezetedben élőknek.”
Kriszta:
„Drága Reni! A napokban újra eszembe jutottál, miután egy újabb mondatod 'öltött testet' az életemben. Az elmúlt egy évben több ráébredésem is volt, amikor az egyéni találkozónk után felismertem a konkrét helyzeteket, a mögötte lévő okokat és így könnyebb volt beleállnom. Köszönöm neked azt a nagyon finom, lágy támogató energiát, amivel felhívtad a figyelmem a 'hajlamaimra', lehetőségeimre, erősségeimre. Ebben a kemény világban megpihenhetett melletted a lelkem. Köszönöm szépen és nagyon sok sikert kívánok az eljövendő időkre! Puszi”
Tündi:
„Fantasztikus ember, aki nagyon sokat segített az adott élethelyzetemben!! Hálás vagyok érte! Az útmutatást próbálom magamévá tenni a hétköznapokban. A változás elkezdődött az életemben, amit nagyon jó megélni. Köszönet a segítségért! Profi Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

Végzettségek és tanulmányok:

 • Kineziológia (One Brain 2012)
 • Deeksha adó (2014), Tradicionális Reiki (2014)
 • Access Consciousness® Bars kezelő (2015)
 • Access Consciousness® The Body
  – (Pár)kapcsolat és szexualitás automata rendszereinek eltörlése és megsemmisítése testkezelés (2016)
 • Access Consciousness® The Body
  – Energetikai ránctalanítás / Energetic Facelift (2016)
 • Női Kör Vezető Facilitátor (2016)
 • Asztrológia és Önismereti tanfolyam (2016)
 • Life Coach (2017)
 • Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek.
 • Tevékenységem semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenységnek. Az általam is végzett kezelések az MNS egyéb személyi szolgáltatás (TEÁOR 960401,960906) tevékenységi körökbe tartozik.
 • Pszichológus, pszichoterapeuta végzettséggel nem rendelkezem. Az általam nyújtott szolgáltatások nem tartoznak a pszichológia tárgykörébe és nem helyettesítik a pszichoterápiát vagy egyéb pszichoanalitikus módszereket.